Selasa, 12 Oktober 2010

Minah rempit Kluang

Tadaa......hehehe



Oh Giant, tiapkali gi Giant, tak sah kalau E-ein tak naik mendalah ni tau..siap ngamuk2 lagi kalau tak dapat...pihak Giant kan, siap ada kaunter tuko duit syiling lagi huhuhu.....bijak..bijak...

video

9 ulasan:

mummy_ayu berkata...

ala ala tomeinya...Ian pun pantang jumpa menda nie...dulu siap kena standby duiit syiling ..tapi Iris naik benda nie..tak yah pakai suit sbb dia nak duduk aje..kalu masuk duiyt..dia nangis...

cintaKusayangMu berkata...

Hehehe...suka ye e ein naik bnda gerak2 ni...abis kopak la mama dia...xpe,e ein sorg je..leh kopakan mama kn...nnt ajak mama g giant slalu tau..abg darwishes takut bnda alah ni klu dia gerak2..setakat amik gmbr posing2 je bleh la..klu dh gerak,dorg xnk naik dh..jimat aunty...

mila.ibunajihah berkata...

OHH..satu kapal dgn najihah la ni, kalau da duduk atas tu, tak gerak pun takper..asalkan naik ats tu..hadeihh..

CatlinaFly berkata...

ayu: hua hua..tulah E-ein ni pulak kalau tak gerak, dia tak balik...kenalah bg dia main puas2...

CatlinaFly berkata...

qis: giant tu bijak betui...mentang2 ade bendalah ni, siap ade tukar change duit kat kaunter hadiah!kuang kuang kuang...e-ein skrg dah pandai masukkan sendiri duit syiling kat mainan ni..

CatlinaFly berkata...

mila: hihi kadang2 kena naik mendalah ni 4kali baru dia nak balik sebab dah boring/...tulah dulu ingatkan dia takut naik benda ni, rupanya harammmmm tak takut ...caitt...

CuppyCakeMommy berkata...

heheh..i pun tak masukkan duit klu mia nk naik..kang tak habis2 asyik nk naik je keje..
biar dia dok jap..pastu soh dia bye2

Elly & Emmy berkata...

cewahh.. ein bersemangat tuuu.. nak merempit.. dak tuwen ni.. tak pandai lagik .. mesti takut kalau letak kat motor tu.. mauu nanggiss

lailasani berkata...

ni same cam damia.. kalau gi mana2 je tak sah tak naik. sekrg dok minat carousel tu.. tiap2 kali nampak duit je... NAK HORSE dia kata....
aihh.. sibbaik murah je... rm1.50 skali naik...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.