Ahad, 24 Oktober 2010

Missing her

Biasanya malam2 ni E-ein dah tido while me & Cg Fly surfing then net @ tgk tv together-gether.Kiss E-ein sikit, sambung tgk tv or kemas kat dapur or lipat kain or iron baju...kiss her again in between...suke bau masyam2 dia tu ..wangi...

Mlm ni E-ein tak ada.E-ein kat umah tok mak.Kami hantar tadi.Sebab esok aku nak ke Putrajaya beberapa hari.....rindu budak nakal & manja ni..huhu...masa tinggalkan tadi, dia tgh tido.Kalau tak tido, alamatnya meraunglah nak ikut.Tok mak dia kata, bgn tido je dia gi kat pintu depan tgk kete ade tak, pastu cari aku dgn abah dia kat dapur & bilik...miss her so much....sygkan anak tinggal2kan...huwwaaa.....

Gambar lama..masa ni umo 10-11 bulan..

5 ulasan:

suffer8zine berkata...

alahai... :P

Kasi Pecah! : http://goo.gl/TOwP

mummy_ayu berkata...

ala siannye..ayu nie nak gie keja pun bukan main kiss lagi anak..apatah lagi kalu kena tinggal cam nie..sabar ek..e-ein be good girl ye tinggal ngan tok mak tu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

adui..kita tak pernahlagi tinggalkan rafiq lama2..if kursus pon still leh balik umah..

sure rinduuuu kat insyirah. huhuh

cintaKusayangMu berkata...

ala..ksiannye e ein kena tgl lg....xpe..nnt mama blk ye dear...

Yati Ali berkata...

alaaa ciannyer kat e'ein ngan mama dia...akak pun tumpang sedih ni...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.