Rabu, 13 Oktober 2010

Oh-so-somel!

Terjumpa bendalah ni masa surf blog to blog....comelnye..tapi harga agak mahal tu membuatkan aku put-off sket lah....range harga kat Malaysia ialah RM250-300....kalah beg mama , E-ein!

Ladybug....
Mcm lebah pon ade...



Hai...mama leh berangan jelah E-ein...(err..sape yang nak pakai ni, mama ke E-ein?hehe)

But then..aku jumpa lak Aquadoodle ni...range harga dlm RM40-60....definitely a keeper!Boleh elakkan anak -anak menconteng kat dinding atau lantai, sebab pen Aquadoodle ni cuma berfungsi kat mat Aquadoodle je!
Ni video cara guna Aquadoodle....




Auntie2, kalau E-ein tak dapat trunki takpelah,
tapi ada lagi satu benda comel yang E-ein nak....
klik gambar botol tu ye..TQ!!!

10 ulasan:

mama zharfan berkata...

trunki kat sini harga 30 pound ajer ie kalau convert dlm RM150 ajer :) me pernah buat entry psl trunki kat blog me :)

CatlinaFly berkata...

mama zharfan:iye?huhu boleh tak nak kirim nih?hehehe....

ummumishkah berkata...

mmg comel kan.. tp part harga tu cam mama e-ein, mama khawlah pun blh berangan jer lah.. huhuhu

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

Aquadoodle tu mcm best.biasa beli yang doodle biasa tu ajer.

CuppyCakeMommy berkata...

menarik lah aqua doodle tu..beli kat mana?
kalau nak kirim satu for mia can?heheh

mama zharfan berkata...

cat..me balik ujung bln mac thn dpn. boleh jer kalau u nak kirim :) lambat lg kan..boleh guna duit hasil blogging beli trunki ni heheheh

cintaKusayangMu berkata...

tu la trunki tu mhl sgt kn...hurm...nnt nk tgk2 gak la masa g shopping nnt ada x trundki ni..hehehe

nba-Nur berkata...

Cantik beg tu.. Tentu E-ein suka sangat kalau mama dpt belikan.. hehe

Diamilikku berkata...

comelnya trunkie tu..aquadoodle pun menariks....hurmmm...nak beli jugaklah untuk alesha n aisy

masviona berkata...

maiza, avin damia ada sebijik yg ladybird tuh walid dia beli masa g london ritu....mmg cute pun...:)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.