Sabtu, 23 Oktober 2010

Online shopping & blog back to normal

Kepada sesiapa yang ade singgah sini tadi dah nampak aku try tuko template lain tapi kemudian rasa mcm taks esuai dgn jiwa raga laks..ahaks.....so balik semula ke template asal..yang penting, kena save backup html coding ye puan - puan....hehehe padan muke aku...ngade2 sgt nak tuko wajah konon...sudah nye header lama dah hilang...kena buat header baru nanti....

Oh ya..berbalik kpd cite online shopping....Beli jubah mini kat Intan Gallery.Baru sampai dua tiga hari lepas.Oh bajunye sgtlah selesa dan sedap dipakai....rasa cam nak beli lagi jek!Klik Intan Gallery kalau nak cari baju2 dan jubah2 menarik dan cantik!

Lepas tu ,petang semalam masa ke bandar(belum amik E-ein), tergerak nak singgah kat railway Kluang.....hehhehe..jom berphotogedik....Jangan ketawa ye sebab modelnye mcm kayu sket hahaha :P

Pose yang terakhir ni my hubby Cg Fly yang suruh buat ...hehehehe..
memang byk kali jugak lak nak tergelak2 sambil menah
an nafas mengempiskan perut!hehehe!

Berminat utk membuat photoshoot bersama kami?Hubungi kami di KedaiGambarKami. Masih ade beberapa slot untuk bulan Disember ini! :) Have a happy weekend!

4 ulasan:

suffer8zine berkata...

wahhhh dah lawa :P

Miss Q berkata...

Ina kena buang spec lah! Baru nampak segar. Kalo tak muka cikgu yang sombong. Takot student! he he he

p/s: tgh tgk jubah lawo tapi mahai!

nba-Nur berkata...

Wahhh sempat posing kat atas landasan keretapi tu.. :) Nice pose & Nice shot!

kakyong berkata...

cantik2 gambarnya...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.