Jumaat, 29 Oktober 2010

Sy menang moto.....eh silap..menang contest bersama si kecil @ cik gayah spears

Balik2 umah terus terkam laptop(bukan terkam E-ein sebab E-ein kat umah tokmak lagi....)..weekend baru ambil dia...oh ya dah tepon E-ein lepas balik..terharu bila dia ckp dgn aku dia panggil aku"mak...mak..."kat tepon ---maknanye mama mama lah tu...


Terima kasih cik gayah spears atas hadiah ini..TQ2...nanti nak belikan buku atau baju utk E-ein..tak lah abis gitu je duit tu kan....


Gambar yang aku hantar masuk contest tu ari...


5 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

yey!
tahniah cat

ari tu cat ade tag sy kan utk contest ni..last2 sy terlupa nak join tgk2 dah tamat tempoh

ni cat punye contest pon sy terlupa lagi nak joingg
aduyaiiiii

pok2 paler sendirik!

Mama Zharfan berkata...

congrats cat
me nak join ur contest, insya Allah mlm ni kalau sempat :)

Gayahspears berkata...

same2 akak... Nty akak belikan buku utk E-ein ya :)

nba-Nur berkata...

Tahniah ye Lina sebab menang contest tu.. Berbaloi juga kalau rajin join contest online ni kan..

@e_da berkata...

congrats eein n cat.. rezki..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.