Selasa, 19 Oktober 2010

Tq Advertisers!


Bawah:Buffered Earning sejak cashout tu ari(Cashout pada bulan August)

Iklan Sanofi Lactayd tu paling lama antara BE yang lain2(dah 3 bulan jadi BE).Masih belum berubah jadi metered earning(ME).Agaknye sebab produk tu produk wanita & blog aku lak blog jenis blog mommies-babies kan...Rekod juga bagi my Nuffnang acc sebab biasanye BE lain amik masa 2-3minggu atau paling lama sebulan je.If you can see, I got several blogs...termasuklah blog Our Bundle of Joy, blog hobby, blog business & blog teknikal(berkenaan veterinar).Susah juga nak maintain 4 buah blog tapi kena pandai bahagi2kan masa lah kan :)?....

Dan untuk info juga..blog - blog yang aku ada ni, semuanya dibuat sebelum aku tau pasal Nuffnang....bukannye lepas aku tau pasal Nuffnang pas tu buat blog banyak2 sebab nak collect $$$! :)

Dan jangan lupa join my contest here ok?http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

4 ulasan:

suffer8zine berkata...

huhu bnyknya buffer!


Terkini : Pertandingan Tarik Tali 43 Tan

tiefazatie berkata...

byknya!tahniah sis!jeles nk gak cornetto itu!haha

chugie berkata...

bestnye.. murah rezeki cat!

Mama Zharfan berkata...

byknya BE :) me belum ada rezeki nak dpt BE baru...ada dua ajer tgh ongoing

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.