Jumaat, 5 November 2010

3 pagi pegi hospital...

Aku bangun kul 2.30 sebab E-ein nak susu.Lepas bancuh susu. sentuh2 badan dia, dahi, ketiak,badan...panas...mula ingatkan sebab cuaca...lagipun E-ein tak pulak merengek2.Sengih2 ade lah bila nampak susu. Tapi aku rasa ni mcm demam ni..lain macam panas dia...
Aku masukkan voren (ubat bontot utk demam budak2) kat E-ein.Kejut Cg Fly, kul 3 kami bertolak ke Hospital Kluang dari umah MIL...doktor kata demam biasa je so dapat lah ubat demam...
Haih..nampak gaya kalau E-ein belum sembuh, maybe kena batal outstation lah agaknye..tapi aku gi kursus ni berbayar,jabatan yang byr, so nak kena cari pengganti..harap2 ade lah org nak ganti last minute if aku tak dapat pegi...
Get well soon E-ein...dia tgh tido tu tapi mcm terbatuk2 pulak..haih...jgn lah demam selsema..kesian....demam biasa je takpe, kalau selsema, kang tak selera makan sebab hidung tersumbat...

9 ulasan:

Liza berkata...

E-ein demam? Sembuh cepat yer..

armouris berkata...

info tentang hidung tersumbat di SIHAT SELALU - Hidung Tersumbat

suffer8zine berkata...

semoga cepat sembuh dan sijat2 selalu la hendaknya :P

Terkini : Pengsan 100 kali sehari

rynas berkata...

siannya..demam cepat sembuh ya sayang

nurulazham berkata...

get well soon e-ein..
cat, masa masukkan ubat bontot tu, cat sukat dulu x brp temperature e-ein?
kalau nak masuk ubat bontot, make sure panas dalam 38 darjah ke atas..pastu jangan bagi sekali dgn ubat demam yg ada pcm...
smg e-ein cepat sembuh .. ;)

kakyong berkata...

semoga cepat sihat e-ein..

anak2 kakyong tak penah lagi masukkan ubat montot tu....

chugie berkata...

alahai.. e-ein demam lg ke? siannye die.. lately ni selalu sgt dengar die demam.. hope tak teruk lah demamnye tu..

Diamilikku berkata...

get well soon..memang perit bila kena gi outstaion tapi anak pulak tak sihat..berbelah hati nak pegi ke idak...tabah ye cat

~│IbuCats│~ berkata...

cian e-ein bam bam... moga cepat sembuh ye sayang.....

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.