Rabu, 10 November 2010

Agak2 bila leh second cashout yea? hehehehe


Hmm...My BE...dua yang last(Olay), baru je masuk dua hari lepas.Yang lain2 tu dah agak lama jugaklah...2 mingggu- dua bulan..nak tgk gak ade ke BE aku mampu mencapai rm100/BE mcm otai2 blog cam Kak Ina KL & Eyriqazz?Anyway, blogging utk suka2 je & jgn mengharap sgt earning unless kita willing to give all out mcm otai2 yg siap leh dapat advertorial tu yg besh tu...

*advertorial: advertiser byr kita utk buat entry khas (iklan produk) di blog kita

9 ulasan:

@e_da berkata...

bertuah.. banyaknya BE.. sy punya malap2 jek

NURUL berkata...

plg suka tgk red mummy nuffnang dia cecah ribu2 kan

Anne berkata...

seronok kan kalau dapat BE.

gee ryder berkata...

huh masyuk gak tu!
i habuk pun tarakkk..

suffer8zine berkata...

mak ai! banyak tol, bagi la seketul dua kat den

Terkini : Contoh gurauan manja

Mama Zharfan berkata...

bestnya byk BE :) me ada satu jer BE yg tgh running..emm..tak tau bila boleh dpt BE byk2 mmc org lain :(
nak kata UV /traffic slow, so far average UV 500 -600 sehari..entry pun 3-4 sehari..
bergantung pd nasib +rezeki gak sebenarnya..

QarezmaV berkata...

awww so envious.. pls share your tips on having a successful blog.. i still on learning curve

h4ni3 berkata...

uiii.. banyaknya BE!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah banyak tu..tahniah & cayok2 k

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.