Sabtu, 20 November 2010

And the Winner is........Jeng Jeng Jeng


Sebelum tu aku nak minta maaf kepada semua contestant kerana ini adalah contest yang paling lama nak kuarkan keputusan, bg blog aku ni lah..k pas ni dah settle hal2 contest, so rasa dah selesai satu hutang huhuhu..biasalah tu bila contest ramai penganjur, kena tunggu persetujuan semua baru leh keluarkan keputusan!To Kak AiVee, Hanz & Qis, you're all the BESSSTTTTT!Love you all & Tq very much!Dan harap2nye keputusan boleh diterima ramai, kalah memang adat pertandingan, kalau boleh nak bagi semua menang, tapi budget tak mengizinkan!huhuhu!

Dan inilah yang dinanti2......

PEMENANG KATEGORI A(Kategori bergambar)

Pemenang2nya ialah....

Grand Prize

No.21. Ely Hasrul(240markah)

First Prize No 1

No.5.Nonadiera(230 markah)

First Prize No 2

No.17.Mrs Dyahaha (200markah)

Second Prize

No.23. Eazy Insyira
Saguhati x 5

Kesemua finalist yang tersenarai
dlm Top 9(yang tidak memenangi tempat2 di atas)
akan mendapat
hadiah SAGUHATI
iaitu Voucher bernilai RM20 dari KedaiGambarKami.


PEMENANG KATEGORI B(Lucky Draw)

No. 15 .Syima
No. 8 Akma Faizal

PEMENANG TOP REFERRER

Mommy Qastalani aka Karipap Sayur dengan jumlah 67 referral!


Jom tgk top Referrer bagi dua minggu contest ni berlangsung dan juga cara pengiraan


Minggu Kedua ( 22 - 30 Oktober)
Minggu Pertama(15 - 21 Oktober)
Ku tambah campur jumlah referral seperti di dlm gmbr.Samada direct dari blog address atau dari entry, semuanye akan ditambahcampurkan....Jadi Qastalani menang dgn jumlah 13 (minggu pertama ) + 54 (minggu kedua)=67 referral.


PENTINGGGGGGG!!!!!!

Kepada Semua Pemenang, rujuk senarai hadiah di bawah sini: http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/11/hadiah-hadiah-contest-beautiful-mom-to.html
dan contact diriku di catlina7@yahoo.com utk pemberian alamat dan claim hadiah...TQ & tahniah diucapkan!!!

Terima kasih kepada semua penaja!





9 ulasan:

chugie berkata...

tahniah utk semua yang menang!!

nonadiera md rahim berkata...

yeay!! sy menang.. alhamdulillah..
tengkiu kak cat!! (:

~~@lyci@~~ berkata...

tahniah kpd smua pemenang... alhamdulilah, dpt saguhati hehe..

kakyong berkata...

tahniah buat semua pemenang...

Syima Emi berkata...

alhamdulillah sy menang ...

thanks akak...

nba-Nur berkata...

Tahniah buat semua pemenang.. Comel je tengok preggy mummy... Moga selamat melahirkan bayi yg comel.

mamaaerish@eb berkata...

tahniah semuer... yg menang tuh mmg cantek gambornyer... :)

cik puan akish berkata...

congrats uols!!!!

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

wah...bestnye tengok mummy2 bergaya dgn die punye bump! comel. =)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.