Rabu, 3 November 2010

Cantiknya.....Enchanted Dolls

Sebenarnya dah lama aku usha website si Marina creator anak patung porcelain nih..tapi lama2 dah lupe dan mlm tadi cari balik website dia, jumpe pun.Ada orang kata cantik, ada yang kata scary & creepy sebab anak2 patung ini sgt2 menyerupai manusia & juga mimik wajah serta posture!Harga?Mencecah USD 500 kot atau lebih(cuba convert to RM?huhuhuhu)! Giler kentang mahai!(padanla dgn hasil artwork dia kan)...tapi kena tapis tau kalau nak tgk kat website dia....ada nudes doll kat situ... so, kalau nak tgk bersama2 anak, kena prepare nak jawab soalan2 yang berkaitan!!hehehehehe...

Marina Bychkova is a doll sculptor whose Enchanted Dolls reflect innocence, darkness, fear, hope and the beauty of fairy tales. These dolls are a true work of art & craft. Marina sculpts her dolls, hand paints them, makes their jewelery/head dresses, makes their clothing and hand beads the garments.

Her website is :Enchanted Dolls





3 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

cat...it's look scary....pandangan masing2 tak sama...:-)

CatlinaFly berkata...

rose: tulah cuba baca komen org yg dah tgk kat atas tadi...cantik & creepy scary...kalau tido malam dgn patung ni leh ngigau hehehe

tapi bg sy , cantik dan mister ...:)

CatlinaFly berkata...

**misteri...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.