Isnin, 15 November 2010

Demam lagi

E-ein demam lagi nih..sejak malam tadi(rasanye baru 2 minggu lepas dia demam kan?)...siang tadi aku cuti...walaupun ada mesyuarat penting kat tempat keje.Cuma aku rasa kalau duk umah pengasuh dia akan lmbt sembuh..kenapa?bukan sebab pengasuh tak pandai jaga ke apa, cuma nanti bila dah berjumpa kawan dia yang lagi sorang mak dia jaga, comfirm, main tak hengat dunia...Ini pun petang semalam ada saudara mara dtg rumah, ligat berlari sana sini.Pastu malam mulalah sakit2 bdn, merengek2...itu yg aku lagi suke jaga dia kalau dia demam...bg masa dia tido lama sikit,rehat lama sikit, bila dia main sorang2 pun dia tak lasak sgt main.Mujurnye dalam demam2, E-ein nak juga makan nasi...
Semoga E-ein cepat sembuh...kesian tgk dia rimas dgn hingus meleleh2 tu.Dia nak tido pun tak berapa lena.Mama nak amik gmbr pun tak de mood......nak update blog pun gagahkan diri je ni huhuhu...
Dalam masa demam ni, ada perkataan baru E-ein belajar...True True True (betul2 versi English)..cuma dia sebut bunyinya gini "Tu tu tu!"
P/S: hadiah contest dah complete semua, nanti aku update lepas selesai buat allocation ikut kategori yeah...

6 ulasan:

chugie berkata...

alahai..siannye kat e-ein, demam lagi ye.. agaknye nak dekat cecah 2 tahun ni kot kan? hope lepas ni e-ein akan sihat ceria selalu ye..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

sian e-ein hope cepat sembuh ye sayang...rajin2 makan ubat sian mama susah hati

Emy Omar berkata...

Get well soon e-ein..

LyNn HaMzAh berkata...

moga e-ein cepat sembuh..

~│IbuCats│~ berkata...

siannye e-ein..nape dia selalu demam ek? cepat sembuh ye e-ein bam bam... =)

cintaKusayangMu berkata...

kesiannye e ein dmm....cpt semunh ye dear.....rajin2 makan ubat k...pelok cium dr aunty qis...muaaahhhh

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.