Isnin, 1 November 2010

Gatal tangan @ flash header aka header gerak2...

Aku sedang gatal tangan...alhamdulillah dlm satu malam ni agak produktif juga sebab berjaya siapkan 8 bijik header dgn kata2 indah/sweet quotes dari internet...ok tak design cam ni?utk KedaiGambarKami sebenarnye...ade lagi story nya nanti aku cite, ye? :)Oh ya, semuanya gambar2 yang aku & Cg Fly ambil dalam masa setahun dua nih...rasa cam nak tambah lagi design tapi esok2 lah pulak..huhu...
Preview 5 bijik dulu boleh? :)






KedaiGambarKami Photography & Photobooks Email:catlina7@yahoo.com

0137449963 / 0197433093

4 ulasan:

firahadifa berkata...

suke yg gamba ein tue.. cute jerkk

CatlinaFly berkata...

afidah: :) tq....

Liza berkata...

Cat, kena daftar gak ke? xpe ke gomen servant daftar SSM ni..kang tak pasal2 kantoi. ke Liza yang xreti hala ni?

KedaiGambarKami, Kluang, Johor berkata...

liza: boleh no hal..lagipun ini part time je bukan full time..rasanye kerja kerajaan takde halangan nak bukak bisnes kecil2an...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.