Selasa, 30 November 2010

Hmm....tak nak hadiah?

Actually bukan aku frust ke hape tapi baru 3-4 orang je yang dah claim hadiah diorg kat sini (Contest Beautiful Mom-To-Be).

Aku listkan semula pemenang2 dan mereka yang belum claim bertanda merah.Kesian kat sponsor yang ah berkobar2 nak poskan hadiah ni.I will give time another 7 days then the prize will be forfeited to the next contestant @ buat lucky draw semula...Selalunye contestant komplen hadiah belum diterima tapi sekarang lain pulak masalahnye, pemenang tak contact utk claim..huhu..


Pemenang kategori A

Grand prize:Ely Hasrul(dah claim)
First Prize: Nonadiera (dah claim)& Dyahaha (belum claim)
Second prize:Eazy Insyira(dah claim)

Saguhati
Alycia
Ummi salsabila (dah claim)
EB
cik puan akish (dah claim)
yatiey chomel (dah claim)

Pemenang kategori B

Syima (dah claim)
Akma Faizal (belum claim)

Pemenang Top Referrer

Qastalani(dah claim)

So, kalau ada kawan2 pemenang yg baca entry ni, please maklumkan mereka ye?Contact sy di catlina7@yahoo.com dlm masa 7 hari dari tarikh entry ini, kalau gagal berbuat demikian, sy akan select winner lain.Harap maklum.

18 ulasan:

~~@lyci@~~ berkata...

salam cat.. yg hadiah voucher utk saguhati tu kn claim jugak ker.. sbb alycia ingt nak hold dulu vaucher tu sbb nk guna bila2 perlu kalau ada promotion dari kedaigambarkami hehe..

CatlinaFly berkata...

alycia: ha ah kena claim walaupun nak guna lambat2...voucher valid 6 bulan ke setahun je..sy belum decide lagi :) ape2hal, kena emel sy k..sebab sy nak pos voucher tu

yatie chomeyl berkata...

oo tu la, sy ingat saguhati x yah claim lg..ok, skrg jugak sy hntr details..hehehe *eh, ke dh pernah hantar eh* lupee daaaa :D

CatlinaFly berkata...

yatiey: ha..kena gak dear...:)..err..yatiey kena bg address kat malaysia deh..TQ

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

bagi eliss ajer kalo dia tak nak hadiah..hehehehe :p

suffer8zine berkata...

den nk juga :P

Terkini : Keputusan akhir undian Anugerah Blog Pilihan Malaysia bagi kategori Blog Personal Lelaki Pilihan

Yan berkata...

tak p blog depa tuk remind ke

chugie berkata...

siapa lah yg x nk hadiah tu ye? ..

CatlinaFly berkata...

yan, suffer8zine, elissmie, chugie: agaknye busy :)...tak sempat jenguk blog kot...i guess that's the only explaination :)

eazy n atief berkata...

eazy dah claim prize tu on 22/11
anta kat doc email.tak dpat eh?tadi eazy dah email sekali lagi.
try tgk k?

CatlinaFly berkata...

eazy: ok dapat dah nanti sy update

Emy Omar berkata...

wah ada jugak yang dah menang tak nak claim hadiah ye Cat..tak perasan kot tu..sian winner tu..

kakyong berkata...

kalo depa tak mau.. bg kakyong jer lah.. hehhee...

gee ryder berkata...

rugila sape tanak hadiah tu.
pos ke saya jela hehe

akmafaizal berkata...

sowi2..baru pasan. nape tak habaq? adeh...bnayak sgt contest ga yg sy join.jangan marah eh..nnt saya bagi butiran kat email.hehe

nonadiera md rahim berkata...

akk.. sy dah claim lama da.. tak dpt ke?? dah bg kt email.. :(

CatlinaFly berkata...

nonadiera: maybe masuk spam sebab tu sy tak terima..mind you..i receive hundreds of email every day tau :).so sebab tu kalau masuk spam memang tak perasan..jln mudah, add me in your contact list supaya tak masuk spam box.

akma: sorry dear..sy tak sempat nak jenguk blog semua pemenang, last week been very busy..

CatlinaFly berkata...

emy, kak yong & gee: ha depa dah claim tu hehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.