Ahad, 28 November 2010

Ke mana saya menghilang?

Terima kasih kepada yg bertanya perihal ku heheeheh...ni nak story lah ni....

On 21st nov, gi PD amik gambar Ely dan family.

On 22 - 26 November , aku bertugas di stable kuda dan lembu rodeo di MAHA ( pre MAHA actually).Bukan bertugas amik gambar tau..ni bertugas yang tugas hakiki iaitu mengecheck kesihatan kuda dan lembu..so far luka2 ringan dan kes2 lembu lemah sikit sebab travel dari Kluang ke Serdang.Then, on 26th, aku balik sebab dah shift orang lain pulak.Kalau sempat, korang gi lah kat MAEPS Serdang k..bg sokongan kat MAHA 2010!Macam2 adaaaaa!

Hari ni lak, tgh nak bersiap2 gi shoot gmbr wedding kat Kluang laks...eheh...sebab tu lah tak update blog, kebizian melanda ...

Ni aku nak share gmbr sunset kat PD tu ari....more photos @ KedaiGambarKami!

10 ulasan:

suffer8zine berkata...

wahhh bz betul nmpk, biase la tu

Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

Gieyana berkata...

Seyesss...cantik giler gmbar sunset tue..:D

Sitisifir10 berkata...

Pastilah berserta dgn kebizian itu adelah uwang kan....huhuhu

CatlinaFly berkata...

suffer8zine: hehehe busy sket tulah tak sempat nak BW

CatlinaFly berkata...

gie: macih gie....

CatlinaFly berkata...

siti sifir: hehehe tapi minat lebih kuat..uwang perkara kedua kot eceh eceh!

zura@iwan berkata...

cantekkk giler gmbr sunset tu...gud job...

CatlinaFly berkata...

zura: macehh na..:) senyum sampai ke telinga nih

kakyong berkata...

cantiknya gambar sunset... kalo guna kamera cap ayam.. hmmm, x dapek la foto yg penuh seni camni...

CatlinaFly berkata...

kak yong: :) boleh gak kak yong..kadang2 camera digital ade setting utk landscape photos..:) insya allah dapat janji dapat view sunset ni

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.