Selasa, 2 November 2010

KedaiGambarKami.blogspot akan berpindah....ye ke?

Setelah lebih kurang dua bulan berbincang dgn web designer dgn mengambil kira idea2 aku yg agak cerewet cacing kerawit ni....lahirlah...jeng jeng jeng...


Buat masa ni maintainance lagi...so sebab tu kalau korg perasan,belum settle import entries terkini...lagipun button2 kat atas tu pun belum set up lagi...Oh ya yang KedaiGambarKami blogspot pun masih akan diteruskan...cadangnye yang photography sume taruk kat dot com, manakala yang berkenaan info , atau announcement serta Poslaju Tracking masih di KedaiGambarKami blogspot yea...ha..lagi satu tenung header lama2 sikit sebab header tu adalah flashfader(ada slideshow itu macam lah..hahaha sorry aku jakun sikit sebab aku sukeee sgt header cam ni!)....

Next step...nak gi daftar perniagaan dgn SSM(stands for Suruhanjaya Syarikat Malaysia)..kepada kawan2 yg bisnes online hatta dapat income dari Nuffnang sekali pun, kena dafrat SSM gak tau...tak silap aku baru RM65 untuk setahun kot..ape2 pun aku belum berpeluang nak gi JB sebab SSM ni ade kat JB & Muar je(jalan JB lagi besh kot leh gi riki2 kedai kamera hehehehe),Muar kami tak biasa.Sebenarnye ade je utk daftar online SSM, korang leh rujuk kat MomBloggersPlanet, How to register SSM online.Aku je dah baca, tak paham2 jugak hehehe so kena gi opis dia lah ye....Anyway thansk to MomBloggersPlanet atas entry pasal SSM yea...

Kredit kepada Webdesigner, Kuizikel yang sedang sarat tuh hehehe....selamat menerima ahli keluarga baru & thanks sudi layan kerenah sy yeah!

Harap KedaiGambarKami dan kedaigambarkami.com akan bertambah maju..amin...

2 ulasan:

Ely Hasrul berkata...

wahh suka! all the best ya!

CatlinaFly berkata...

ely: hihi tq2 :)..amin!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.