Selasa, 9 November 2010

M A L A S K E?


Huhu terasa agak berat nak mengarang entry mahupun blogwalking sekarang(ada juga Bw tapi tak tinggal komen..sorry ye kawan2...)..Nak2 sejak E-ein demam tu ari....pastu pula tgh sibuk menggodek2 KedaiGambarKami.com . Alhamdulillah...ada je rezeki buat kami walaupun ada yang last minute, masih juga diterima sebab tak sampai hati nak ditolak...boleh dikatakan, bulan November ni setiap weekend ade je job :)....alhamdulillah...


Buat client2 yang menempah design....harap bersabar sebab masa utk berteleku lama mengadap design, agak terhad.Perlukan fokus lebih bila nak buat sesuatu design tu..insya Allah ku akan selesaikan segera...


Hmm..maybe will be writing soon bila dah dekat tarikh pengumuman pemenang2 Beautiful-Mom-To-Be iaitu tarikh yang dicadangkan, 13 November.....Stay tune...adios....

11 ulasan:

Ciklinn berkata...

alahai kesiannyer.. anak2 kalu tak sihat dgn mak2nyer pun ikut tak sihat? ein camner dah ok ker?

suffer8zine berkata...

x pe bnykkan rehat, tc,

Terkini : Pemandu Bas Dirotan

nba-Nur berkata...

Tahniah sebab bisnes semakin maju. Blog pun dah ada domain sendiri.

Nur doakan E-ein cepat sembuh.. Lepas dah ok semua, jangan lupa tulis entri ye.. :)

Liza berkata...

Jgn jemu buat entri. nanti Liza kerinduan...

Moga e-ein cepat sembuh

CatlinaFly berkata...

ciklinn: huhu entah lah..agaknye sebab sebelum ni sy ada selsema tu jangkit kot..tapi E-ein demam jek, selsema tak pulak..

CatlinaFly berkata...

ciklinn: huhu entah lah..agaknye sebab sebelum ni sy ada selsema tu jangkit kot..tapi E-ein demam jek, selsema tak pulak..

CatlinaFly berkata...

suffer8zine: tq..;)

CatlinaFly berkata...

nur: insya allah...:)

CatlinaFly berkata...

liza: hehehehe rindu ke?alah entah2 esok sy dah menulis balik hehehe ..tgklah camne...nak settle a few things & tunggu e-ein sihat sepenuhnya..

kakyong berkata...

semoga e-ein cepat sihat..

kakyong yg di rumah ni jer pun selalu tak sempat BW.. huhuu

Ain berkata...

cian e-ein, moga cepat sembuh hendaknya....

jangan menyepi lama2 cat, nanti lagi susah nak carik mood bern3...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.