Isnin, 1 November 2010

Sape nak hadiah dari Paris?

Contest dari Nadia dan Farah Rais.

Wow aku suke sgt kalo leh dapat souvenir dari negara orang ni especially kalau dapat FM yang kiut2 leh tempek kat fridge!Tapi hadiah dari Paris ni belum diumumkan so stay tune ok!Tak tau lah kot dapat replika Eifel Tower sebab banner contest gmbr tower nih..err..atau hadiah melancong ke Paris?(dush dush kena belasah dgn penganjur sebab angan2 tinggi sangat!hahahahaha)

Saya nak tag:

Mummy Ayu

Karipap Sayur
Nurul Azham

Hadiahnye?

5..ye 5 x souvenirs dari Paris!Ada tambahan hadiah kalau ramai yg join!Dah dekat 200++ komen kat entry contest ni tau!Cara pemilihan pemenang sgt2 lah unik iaitu kena rujuk kat sini hokeh!

Dateline ialah pada 20 Nov 2010.Nak join?Klik sini....

1 ulasan:

mummy_ayu berkata...

alamak...dah kena tag..
ok dah buat..good luck to kita!!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.