Khamis, 11 November 2010

"SHOW YOUR TEETH BABY!" CONTEST 2010


Time for contest yeay!!!
Kali ni contest anjuran Pn Harlindah Halim yang kaya(Rich Mom) tu hehehe no offense...di blog Rich Mom Diary...

So ini gmbr gigi E-ein ...


eh silap folder ,ampun!hehehehe..kat bawah sini gmbr sebenar


Tudung mama jadi baju dia lak..huhu

Nama penuh : Nur Dayana Insyirah bt Zulkeflai

D.O.B dan umur: 18 March 2010, 1 tahun 7++ bulan
Hobby:Menyanyi (terutama lagu Adira -Ku Ada Kamu hik hik)dan membaca majalah Upin & Ipin
Berapa batang giginye sekarang:penuh = 20 batang, confirm!

Jom ke entry contest di sini:http://harlindahalim.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html , dan join contest yang menarik nih!Semua syarat2 ada kat link contest yea...

Oppss..hadiahnye?sgt2 menarik & lumayan!(ai copy paste je ye puan penganjur)

Hadiah-hadiah Menarik Yang Menanti Anda:


First (1st) Prize

Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM150)



Second (2nd) Prize

Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM100)



Third (3rd) Prize

Tote Bag (worth RM50)



Jom skodeng maklumat perkembangan gigi bayi/kanak2/toddler dari umur 6 bulan...




Bagaimana gigi tumbuh...(turutan pertumbuhan gigi)


Gigi E-ein tumbuh agak lmbt, pada umur 11 bulan baru tumbuh 2 batang.Pastu menjelang usia setahun, dah penuh semua!(nak mengejar bulan2 yg lambat agaknye!)..yang mahal part gigi E-ein ialah taring nye..sgt tajam wuhuuhuhu....selamba je dia makan epal dgn kulit krup krap krup krap ...dia suka buah2 yang rangup cam epal dan pear...

Oh ye sebelum sy menceceh lebih byk, silalah ke contest Show Your Teeth Baby contest dan join!Tarikh tutup 3 Disember 2010....

8 ulasan:

suffer8zine berkata...

wow hadiah

Terkini : Kura-kura comel

Ain berkata...

gud luck e-ein..

h4ni3 berkata...

hahaha... takutnyerrr auntie kalau gigi e-ein mcm yg atas tu ;))

harlinda halim berkata...

TQ Catlina for joining my contest! Lyn dah update ur link dlm entry senarai peserta taw! =)

CatlinaFly berkata...

sufer8zine: ye..lumayan tol hehe

CatlinaFly berkata...

kak ain: tq..amin! ;)

CatlinaFly berkata...

kak hanie: hehehe cubalah amik mainan dia kan kena gigit! muahaha

CatlinaFly berkata...

harlindah: tqvm for contest yg besh nih..;)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.