Khamis, 30 Disember 2010

Akhir bulan,akhir tahun....cashout kedua..;)

Esok coti...so ni last day utk post entry sebab time coti tak sure aku publish entry ke tak..kalau balik umah MIL, confirm takde line tenet..

SELAMAT TAHUN BARU..semoga tahun baru lebih balik dari tahun sebelumnya...amin..:)..

Sneak and peek sket....

Cashout Nuffnang sebab dah hujung bulan..

Dan juga UV dah naik sedikit demi sedikit..memang effect betul sebab aku jarang update before that! :)Kira dah kembali ke UV normal lah ni

8 ulasan:

Yati Ali berkata...

salam cat, selamat tahun baru, rezeki akhir tahun tu..

transformed housewife berkata...

selamat thn baru. selamat balik kg.

ummumishkah berkata...

Best dapat rezeki ebih ni kan? :)

CatlinaFly berkata...

yati:tq..selamat tahun baru buat yati jugee...

CatlinaFly berkata...

kak nur: sadly, tak balik kg pun, duk umah je ade keje sket hehe

CatlinaFly berkata...

ummumishkah : :) betul betul betul!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah bestnya dah cash out..mesti banyak amaunnya kan...tahniah cat...cayok2

CatlinaFly berkata...

tak selebat anje hehehe ..adalah sikit..:)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.