Khamis, 30 Disember 2010

Blog GF incik apex....siapa itu incik apex???

Masih berkisar tentang bola, tapi tentang penjaga gol nye kuheh kuheh....Nampaknye anak kelahiran Kelantan, Khairul Fahmi aka incik apex(nickname by his GF) dah makin glamer you!...Sampaikan model + blogger popular pon buat entry berkaitan incik apex... .Tapi...dan TAPIIII.....Baca sampai habisss!Jgn buat spekulasi dulu k..kang naya aku kena saman dek mereka berdua nih hehehe

Nak tau siap sebenarnye insan bertuah tu?Klik sini k...Cute je baca tulisan gadis pilihan incik apex ni...sweet..semoga kamu berdua kekal selamanye ke akhir hayat..:) amin...

Dan juga leh baca ape respons GF nye bila Hanis Zalikha buat entry pasal incik apexnye...kat sini:OMG Hanis Zalikha suka my incik apex. Dan juga macamane mereka kenal, leh baca sini..hehehe...lama2 jadi artis/model jugak ini budak dua worang woo...kalau nak jadi model/duta KedaiGambarKami, contact akak k Elia? hehehe...

2 ulasan:

suffer8zine berkata...

wahhh kalau jadi duta KedaiGambarKami best jugak ni :P

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

Dear Sharul, berkata...

akak, elia tu cousin saya. bapa kami adik beradik.hehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.