Jumaat, 3 Disember 2010

Controversial winner of ANTM cycle 15

(Warning:spoiler- don't read if you don't want to know!)

Kat Malaysia, Astro baru tayang Cycle 15 episode 2 kalau tak silap...rupanye ah habes dah ANTM ni...dah ada pemenang ni..(jangan baca seterusnye ye, kalau tak mau spoiler- hahaahah padahal kat internet berlambak weh...taip je ANTM cycle 15 winner!)..rasanye ramai yang minat nak tgk ANTM ni kan?

Kenapa controversial?Sebab pemenang kali ni kurus ya amat...tapi kata Ann Ward, the ANTM cycle 15 winner nih, dia bukan sengaja berdiet atau anorexia.Memang gene dia mcm tu..mak ayah, adik dia pun kurus mcm dia..

Giler kurus!Sampai Miss J leh cekak tangan dia muat2 kat pinggang si Ann ni!Tapi ada gak yg kata sebab masa casting ni, Ann pakai korset sebab tu pinggang jadi kecik giler..

Adakah aku tgk ni sebab aku berangan atau suke nak jadi model?Hahahaha no no no...tak denye...aku dah lama juga ikut ANTM dari mula2 dulu tapi start Cycle 2 baru ikut betul2 kot...adela miss sikit2 tapi kat Astro kan selalu ulang2 sampai 4-5 kali satu siri tu hua hua hua...Aku suke tgk style pose & style photography diorg..leh jadi inspirasi & contoh!Bab2 drama tu, memang ler kan..dah namanye pompuan, bila dah duk serumah ramai2, lama lak tu, mestilah ade yang kecik hati, bengang, terasa...mcm my hubby dia tgk juga tapi dia tgk yang masa elimination tu aje..sebab nak tgk hasil gmbr model2 ni.Menyampah tgk drama2 diorg ni hahahaha katanye lah..hehehe

Ann dikategorikan sebagai freak atas ketinggian dia, yang 6 ' 2 " tu.Freak, freak pon, menang ANTM ko!Hadiah lumayan tu...agaknye jadi motivasi bagi mereka yang rasa dirinya tak cantik dan diejek2 org yang tak memahami....Ni pulak gambar2 Ann yang sgt2 cantik dan dia selalu dipanggil first semasa elimination session.


Antara eserta2 lain yang juga ada keunikan tersendiri...

Heather Kuzmich
(menghidapAsperger Syndrome- suka menyendiri, tak pandai berkomunikasi
dan mengelak bertentang mata dgn org ramai)

Nicole Fox(pemalu & kekok)



Laura Kirkpatrick
( asal dari Kentucky-kira mcm kampung sikit lah kat sana, loghat Kentucky yang pekat,menghidap dyslexia iaitu kesukaran utk membaca dgn lancar)

Kesimpulannye: Nobody's Perfect!


10 ulasan:

karipapsayur berkata...

ANTM stands for..?

CatlinaFly berkata...

American Next Top Model hehe...malas nak taip panjang2...ala yang ada Tyra Banks jadi judge tu

mummy_ayu berkata...

yer ker? ayu pun baru tgk episod 1.
season 15 nie..kat tv 8..tak sangka nye dia menang sbb ... memang freak pun .... kurus giler...
btw...cayalah...

Nad @ MamaZakwan berkata...

huhu!dpt tgk kt 8tv jek..

Sidratul Muntaha berkata...

laayn gak selalu..
tpi laki ku muncung tahap gaban klu khusyuk sgt time photoshoot
samlah..
time amik gmbo tu mmg tgk betul - betul
walaupun tak reti lagi tpi tak jemu tgk byk kali
nak2 cycle 14 time vampire tu
camne nak amik gambo camtu?
pastu kan yg amik shadow kat new zealand tu
ayoh..
entah bila la ade rezeki nak pergi kelas nih?
insyaa Allah.

mommyYen berkata...

hai Cat
i baru tgok episode 10 lastweek..rupanya dah ada pemenang..nak catch up lagi ni tgok kat u tube

i suka nicole tu..ehehe

suffer8zine berkata...

waaaaa

Terkini : Orang Utan Paling Gemuk

Anasfadilah berkata...

dekat channel 711 baru start ANTM cycle 15 1 episod,oh dia ke pemanang,saya memang suka tengok dia walaupun dia kurus gile,pasal gene nak buat mcm mana kan?dan dia tinggi sgt . tapi muka dia unik,

dia menang eh,bagus lah :D

Normaliza berkata...

ala..dah tak saspen dah..hehe! Oo..dia la pemenangnye ek? baru je tgk episod pertama ari tu. mmg suka tgk ANTM nih.. :)

karipapsayur berkata...

ohhh.. rumah ni xda astro.. otak jd lembap T_T

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.