Jumaat, 24 Disember 2010

Dah tengok?

Mood rajin dah mai dah...nui autopublish malam tadi tau, bukannye aku taip entry time kijeeee!hihihi...time kije nak kena isi SKT lak..dlm HRMIS yang agal sloooowww motionnn...huhuhu..

Aku rasa ramai dah tgk video pre-wedding Elyana ni...mulalah aku dgn hubby berangan2 nak cebur videografi tapi ilmu tak berapa nak cukup lagi, tumpu ke fotografi dululah.Yang buat kami tersenyum.....minit ke 05:27....Elyana tuang air dari satu jag, dek kerana duk gaduh dgn bakal suami dia(masa tu tgh bercinta ), sampai melimpah2 air tu ...jag apa tu?jag Biocera! ;)Heh poyo aku nak promote nih...



Tahniah buat Elyana dan suami , dah selamat bernikah dah pun.Gaduh2 kecil tu biasa ahh dlm rumahtangga....kalau tak gaduh, boring ah hidup, nanti takde nak minta2 maaf, nak senyum2 malu lepas minta maaf, nak gurau2 balik ahem...hehehehe oppss..
Kredit to CST Production who done a hell of a good job!!!Tahniah juga sebab masuk TV3(Remaja) last Saturday kalau tak silap aku lah....Salute!

3 ulasan:

~~@lyci@~~ berkata...

wahhh.. bestnya... kawin dulu pun xde wat camni hehe..

chugie berkata...

x tengok lagi.. ni baru nak tengok!

karipapsayur berkata...

part akhir apsal xda suara ekk?

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.