Jumaat, 3 Disember 2010

E-ein dan Aqua doodle

Dah lama nak wat entry ni tapi asik lupe je nak upload gmbr ke laptop dari handphone.

Apa tu Aquadoodle? "Aqua"- air , doodle-"conteng-conteng"...kalau not sure ape tu Aquadoodle, cari kat Google k..hehehe..entry malas nak taip panjang nih!


Mula - mula elok je dia menconteng2..
Siap baring
Berdoa.Eh ..mana seluar?(sesi tukar diapers then sebelum pakai seluar dia dah lari..)..yang ada tali2 tu, punchcard abah E-ein heh


Sujud.Alhamdulillah rajin anak mama solat!!Oh Aquadoodle mat dah jadi prayer mat la pulak! :)

14 ulasan:

Nadiah Sidek berkata...

multipurpose mat :D

karipapsayur berkata...

berguna betol mat nih!

CatlinaFly berkata...

nadiah: hehehe

CatlinaFly berkata...

qas: sy dah simpan mat ni tau sebab E-ein nak conteng dgn pen merah abah dia huhuhu ade bekas2 sikit kat area putih tu sabo jelah..

atie @ ejay berkata...

nak cari kt mna mat 2?:)

CatlinaFly berkata...

atie: baca sini ade link dia :)

http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/10/ini-e-ein-punyaaquadoodle.html

suffer8zine berkata...

wahhh usefull

Terkini : Ini Fakta Bukan Auta

Mama Sohayl berkata...

Amboi...sangat2 berguna aqua doodle ni eh? Very cute E-ein.. =)

Ruziawati Bukhari berkata...

byk kegunaan mat nikan? hehe.. budak2 mmg kreatif!

kak t dh privatekan blog.. x sure u dh accept @ belum..

kalau belum, nanti nk ur emel add, nak invite u..

ruziawatibukhari@yahoo.com

tq & take care

indahhouse berkata...

Salam kak catlina,
Sooo cute! comel sungguh e-ein smayang. boleh conteng atas mat tu dan boleh basuh balik ya? bagus betul!

lailasani berkata...

besarrr aqua doodle dia...
menarik ni. damia ade yg kecit jee.. heheheh..

mummy_ayu berkata...

ha ha ha..mcm mcm leh buat atas tu ye e-ein..so kreatif..

h4ni3 berkata...

besaqnyaaa...
cat beli kat mana?
mcm best jer

Emy Omar berkata...

Berguna sungguh mat tu ye

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.