Isnin, 27 Disember 2010

Freebies apa selalu dapat kalau beli DLSR Nikon D90


Melayan keyword ari ni keh....tajuk nye ialah Freebies apa yang kita dapat kalau kita beli Nikon D90..:)

Tak semua kedai sama ,biasanye bila kita beli DSLR ,tak kira lah brand ape,siri ape,kita selalunye akan dapat :

1.Beg kamera (akan dapat yang biasa2, sedia jelah fulus...;)) mostly akan dapat beg jenama Nikon or Canon-ikut jenis kamera..begnye agak skema jugaklah biasanye...hitam legam je kalernye...kalau nak yang kaler ijau, merah , biru, kena beli lain..:)



2.Memory card 4GB(kalau tokey kedai baik hati, dapat lah 8GB (kot?)- maybe beg tak dapat kalau dia bagi 8G punye..hehe



3.Tripod yang murah2...ku pernah dapat brand yang murah tapi berkualiti gak lah- Digieye..kalau nak dapat brand best mcm Manfrotto...lagi sekali sediakan RM ye..:)

Sekian...semoga dapat membantu menjawab persoalan tuan empunye soalan..:)

Jangan lupa join KedaiGambarKami New Year Giveaway! :)

7 ulasan:

kucingorengemok berkata...

pil perancang yang baik? boleh tiba kat sini? hehehe. untuk orang ke untuk kucing? ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

kikikik..lucu lak baca komen kucingorengemok ateh ni..:D

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

bila laa nak beli dslr jugak ni :p

CatlinaFly berkata...

kucing oren: hahaahah nanti ade masa sy kupas yang tu pulak keh keh keh

CatlinaFly berkata...

rose; sy dah guling2 gelak ni kikikikikih

CatlinaFly berkata...

elissmie: :)...heheheh cepat2 nanti dtg sini kita outing sesama..:)

Azie berkata...

me..dapat beg..tripod..memory card 8G..payung..cleaning set..& half price 4 filter :)) dan akan dpt lg diskaun kalu nk li ekseseri hihihihi..sales asst dia sgt2 baik ati dan sgt2 membantu..yg paling penting DIA ensem hehehehehehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.