Jumaat, 3 Disember 2010

Header baru...


Dah 2-3 hari tempek header baru..baru lah nak kredit kpd designernye...hmm..kenapa aku tak buat header sendiri?Sebab malas & tak sempat! hua hua...hua...dan juga, menandakan maybe lepas ni aku kena let go buat design2 ni...sebab masa mencemburui daku.. echeh!

Header kutempah dari AcuRose...Klik link dia k..:AcuRose Lil Art. Cute & comey2 je design2 Acu ni..:) thumbs up!

12 ulasan:

mummy_ayu berkata...

wah.tomei..ayu pun nak tukar header gak...tunggu 2 tahun kot..

Izan Ishak berkata...

mmg cun lah header blog ni cat... oh...acurose buat ye...comeiii!

transformed housewife berkata...

so cute!

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

cute
kita pn ingat nak tempah

eheehe

karipapsayur berkata...

cantik, Ina tapi cat tu sekali pandang nampak macam dog.. "Dah jd mcm Qaiser dah!"

Sy tunjuk dia flyers MAHA 2010 yg ada gambar lembu ramai-ramai.. Selamba je Qaiser cakap; DOGGG!

T_T

yatie chomeyl berkata...

comey3x

suffer8zine berkata...

uikk baru rasmikan ke, heheh :P

Terkini : Orang Utan Paling Gemuk

Connie berkata...

comeynyer header baru....

zura@iwan berkata...

cute la header cat...

yenstory berkata...

canteq le header ni....lembut terasa....macam boleh di makan....hehe

Tukang cerita berkata...

semalam nak tegur dah, tp tak sempat...
tapi header ni mmg sweeetttttt sangat2...
:)

Wansteddy Tales berkata...

antara pelopor dolly femes acurose :) semua hasil kerja dia buat wan teruja >.<

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.