Khamis, 16 Disember 2010

Her first swimsuit



Dah lama niat nak beli sebelum datang Cherating ni.Tapi dek sibuk, asyik terlupa nak beli.Last2 beli kat mini kedai runcit kat lobi hotel Legend ni.Limited choice and colours, tapi bolehlah...cuma longgar sikit, siap E-ein boleh londehkan bajunye...auww..tak mayuu ah E-ein!



Kesukaan ni..sampai menjerit2....

Akan bertolak ke Kelantan tengahari ni..jumpa ayah bah dan mama tok(gelaran bagi nenek dan atok utk my parents)...

14 ulasan:

suffer8zine berkata...

fuhhh nmpk bersemangat je :P

Terkini : Antara 10 Jam Tangan Termahal Di Dunia | Telefon Bimbit Paling Lasak Di Dunia | 10 Gunung Tertinggi Di Dunia.

mummy_ayu berkata...

comelnye dia in pink....
muka e-ein sgt bersemangat nak mandi laut..tak takut yer..bagus tul..

ibuayahdamia berkata...

suka tul dapat mandi manda yer e-ein...

~│CatWoman│~ berkata...

amboi2...kemain enjoy e-ein ye.. hehehe... sekshiii... mayuuu arr chiepani tengok... =)

nba-Nur berkata...

Gembira betul E-ein dapat mandi kat pantai... Cantik gambar2 dalam entri.

Diamilikku berkata...

very ceria sangat2...dengan baju baru tu yang tambah ceria tuh...

mummy darwishes berkata...

wah....e ein bercuti2 msia ye...slmt bercutiiii....

CatlinaFly berkata...

suffer8zine: ye ..mama dia pon hehe

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: tulah pasal..inatkan dia geli dgn pasir or takut air laut yang berombak2 tu..rupanye idokk huhuhu

CatlinaFly berkata...

ayu: ni lah first time ekekeke...pernah gi bercoti2 sblm ni tapi tak berani bwk dia masuk kolam or laut masa tuh..

CatlinaFly berkata...

zue: hehehe chiepani bila nak amik gmbo posing dgn baju mandi ekeke

CatlinaFly berkata...

nur: samalah dgn mama dan abahnye sama naik excited kikikiki..tq nur..

CatlinaFly berkata...

suhana: hehehe baju beli emergency...

CatlinaFly berkata...

qis: dah nak abes dah coti..sok nak bertolak balik dah wuaaa

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.