Rabu, 29 Disember 2010

My lil assistant


AJK Payung Nyonya aka AJK Props dan juga AJK Seranta dan Perhubungan Awam..hehe

Last Saturday, bawa E-ein ke photoshoot Nurul & Hubby.Mulanya nak tumpang kejap kat umah pengasuh smpai abis shoot, tapi ada sedara pengasuh meninggal(innalillah) & pengasuh balik ke kampung that day.....see my lil assistant in action ( buat havoc dan mengacau model2 je yang lebih hihihihi...)......Nota: biasanye kami memang tak bawa E-ein tau...ni exception sebab pengasuh tak dapat nak jaga E-ein ...:)
Sebenarnye perancangan awal, bukan nak shoot di tempat ni, tetapi dek kerana tempat yang sudah dirancang sebelum ni, berlopak dan becak disebabkan hujan malam sebelumnya, terpaksalah tukar lokasi....huhuhu....mujurlah semua berjalan lancar!Apa2 pun, terima kasih kepada Nurul dan keluarga yang memberikan kami peluang merakamkan saat indah mereka..;).....more of Nurul's family photos in www.kedaigambarkami.com.
Kak Fifi kena usik dgn E-ein, tetap maintain pose! ;)
Abah!Kejap!!!!Lipstick akak tu comot , E-ein nak betulkaannnn!
Bila sampai turn Dina, pon kena kacau jugeee hihihi....Abah E-ein jadi AJK Logistik dan Pengangkutan hehehe

2 ulasan:

nurulazham berkata...

ehehehee..
budak2 kalau dengan payung mmg sampai bergaduh2.. ;)
mujurlah e-ein xnangis2 kan..kalau anak2 sy, menangis siap2 dah tgk ibu dia melayan org lain..hehehee

CatlinaFly berkata...

heheh e-ein maintain lagi sebab dia cuma manja dgn sy bila nak tido je, lain2 masa, dia selalu main sendiri, atau ajak kita bc buku itu je :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.