Rabu, 29 Disember 2010

Piring vs. Bambu



Mane satu korang suke?

Dulu masa preggie aku giler kan putu bambu kat sebelah sekolah rendah area Ayer Itam.Sekarang ada faveret baru..putu piring, sebab inti manisan dia lagi byk hehehehe..(aku kan org Kelantan)...:)..

16 ulasan:

kucingorengemok berkata...

piring menang kot... tapi sebenarnya 2-2 best kalau tak kedekut gula, kan?!

Emy Omar berkata...

saya suka dua-dua..eh,kat sana putu piringnya warna kuning ye? saya belum pernah tengok yang warna kuning..

@e_da berkata...

putu piring tu my feberet.. kat johor kuning kat kl putih...

mummy_ayu berkata...

dua2 pun suka..cedapnya..

ibuayahdamia berkata...

aritu balik photoshoot ngan cat, singah beli putu bambu kat air hitam...best2

Normaliza berkata...

suka dua-dua. tapi tak pernah plak nampak putu piring warna kuning..

nba-Nur berkata...

Nur prefer putu piring.. memang sedap kalau intinya banyak.. :)

suffer8zine berkata...

ingt nnt balik nak beli la

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

CatlinaFly berkata...

nyanyau: ha ah piring byk manisan lohhh..

CatlinaFly berkata...

emy: sy pun pestaim semalam jumpe yang kuning ekekekeke..

CatlinaFly berkata...

@eda: oh gitu ke hehe

CatlinaFly berkata...

ayu: memang sedap!lagi la semenjak cg fly sekolah area ayer itam, suruh dia beli ari2!

CatlinaFly berkata...

ayu: hehehe betul2..nak2 gerai sebelah sekolah kat trafik light simpang 4 tu..lupe dah nama gerainye..

CatlinaFly berkata...

norma: sini memang kaler kuning kot..hubby ckp memang camtu

CatlinaFly berkata...

nur: :) setujuuu!!

CatlinaFly berkata...

suffer8zine: eh?kampung kat ayer itam ke?

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.