Ahad, 12 Disember 2010

Sejuk perut mama :)






Alhamdulillah...semoga E-ein mengikut perangai abah dan mama yang elok2 shj...yang buruk2 jadikan teladan ye E-ein ;)..amin...

Err...E-ein dapat perangai suka cubit org dari aku dan abah dia actually..kami suka gurau cubit-cubitan tapi cubitan E-ein lagi powerrr skrg ouch!Dun worry, E-ein cuma cubit orang yang rapat dgn dia mcm abah, mama, auntie , atok dan tokmak dia hehehehe...

12 ulasan:

firahadifa berkata...

waaaaaaaaa.. e-ein da besarrrrr

indahhouse berkata...

Salam kak catlina,
Comelnya...! :)) Itu bole buat kenangan bila dia dah besar kelak ;)

Tukang cerita berkata...

hihihihiiii...comel!
:)

Ain berkata...

moga e-ein jadi anak solehah nanti...

cute jer dia bertelekung...

Emy Omar berkata...

Sejuk perut awak cat..hihi cute je budak kecik tu bertelekung

Elly & Emmy berkata...

comel e-ein.. nampak tinger kat luar tekom tu..

LisaVsKhusairi berkata...

wah..comelnya..ni mama dia nk kena beli telekung utk e-ein la..hehehe

mummy_ayu berkata...

ah ah...sejuk perut tgk..harap sampai ke besar la nie..amin..

chugie berkata...

bagusnye die.. cara e-ein sujud tu sama lah ngan fatin, ekekeke..

mama_umar_maryam berkata...

alolo..sejukkkk tgk eein..

lailasani berkata...

bj semayang mama ke tu?? hehehe..

zura@iwan berkata...

comey pakai tdg solat.....

semoga jd anak yg soleh..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.