Rabu, 15 Disember 2010

Sneak and peek...hehehe..where we are now..

Ada budak ni kan, dia kannnn, bila mandi kolam kannnn, sampai tak mo kuar dari kolam hehehe...sekian..


8 ulasan:

princeduyong berkata...

bebudak..kalau jumpa air...

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

takat ni, tak pernah lagi kasi rafiq berendam kat pool
masa g JB ari tu, rasa rugi lak tak kasi dia men air..uhuhu

mummy_ayu berkata...

gie holiday ker?
suka nye e-ein mandi kolam...

zura@iwan berkata...

budak2 pantang jumpa air...tp ada gk yg x suka air..hikss

CatlinaFly berkata...

prince duyung: ;) ha tu lah..memang faveret dia main air..

CatlinaFly berkata...

rose: hehehe rugi ros tak try..sebenarnye dah byk kali nk bwk E-ein mandi kolam, kadang2 rasa mcm malas nak kuar lah, pelampung tak adalah..kali ni baru berjaya bwk..

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: gi holiday aka otw balik kampung...keluarga MIL join sekali sampai cherating, then kitrog je lah balok kelantan,...diorg balik johor semula tghari karang..

CatlinaFly berkata...

zura: tulah E-ein tak takut langsung!pastu bwk gi laut pun dia menjerit2 kesukaan..huhu pastu susah nak ajak balik walaupun dia dah menggigil..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.