Khamis, 30 Disember 2010

Tahniah Malaysia!Tahniah Cg Fly!


Takmahu ketinggalan juge mengucapkan tahniah kpd skuad bola sepak negara kerana menjadi johan bola sepak AFF Suzuki.Aku ni tak minat bola, leh tertengok lak malam tadi.Paling berkenan kat penjaga gol dia, Khairul Fahmi...oghe kelate deh..heehehe..syabas sebab semua muda2 dan bertenaga!Kagum gak...so nanti kalau lawan dgn negara lain lak lepas ni, kalau gi international lagi, jgn kalah tau!hehehe...

Tahniah juge kepada Cg Fly kerana....hehehe..takde kaitan dgn bola ye..sebenarnye start sesi persekolahan tahun ni , my hubby dpt pindah dekat giler dgn umah!Sekolah Menenangah Kebangsaan Dato Menteri kalau tak silap.10 minit je dari umah!Dulu jauh, kat Kahang Timur, kul 6 pagi dah gerak,akan sampai kul 7pg.Kalau gerak kul 6.30 memang dah lambat giler sebab sekolah masuk kul 7.15.

Sekarang rilek je 6.30 baru bgn heheehhe....aku pun ikut same ler bgn lmbt.Sebab dulu 5.30 pagi kami dah bgn dan E-ein pun dah bgn!Bila kami bgn lmbt sikit, E-ein pun mcm tau2 je ikut jadual mama dan abah dia.Selamba je kul 7 pagi pun leh ke sekolah sebab sampai sana dlm masa 10 minit je..:)..Cg Fly dah start meeting dah Isnin hari tu lagi..sampai lah hari ni, sebab sok cuti umum kan..:).Memang mcm tu, bg yang tak tahu, biasanye cikgu2 akan masuk meeting seminggu sebelum sekolah dibuka.....

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.