Isnin, 27 Disember 2010

Terjebak

Gara2 BabyIbu buat entry pasal Gin & Jacqie kat blog dia, maka tgn aku automatik klik Add to cart di Gin & Jacqie!!!(pandailah aku ni, sendiri nafsu menggelora, sendiri mau ingatlah hahaha...)...sebenarnye beg ni utk barang2 menjahit tapi aku terpengaruh blogger sebaya betul dgn cadangan BabyIbu supaya kita letak barang anak2 dlm tu utk travel...:)




Sudahnye aku yang tak sabar tunggu barangnye sampai(hehehe padahal baru je order tadi kua kua kua..)..ada lagi spesel..bagi pembelian di atas RM80.00, free postage!!!:)

Semoga aku kekal guna beg ni dan tak guna bakul mcm kat bawah ni..(so old fashion kan aku ni hehehehe)-semput mengangkut keluar masuk hotel kalau takde bellman hangkutkan beg!!!




Tapi kalau cam kat bwh ni lawa jugee....

The Madison Market Basket-pink and green market basket, monogrammed pink and green market basket, market tote basket, personalized pink and green market basket, embroidered pink and green market basket
So, camne korang bawak tin susu, botol susu, termos, diapers anak2 korang?guna bakul atau beg?Aku dah ada diaper organizer tapi mcm leceh sikit sebab still kena bawak bakul sebab beg tu muat diaper je huhuhu..

Jangan lupa join:New Year Giveaway by KedaiGambarKami! :)

2 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

mak aku belikan bakul yang satu set dengan tilam n bakul baju. so pakai tu sampai lebam esp time nak balik kg.skang semua sumbat dlm beg,lagi senang :p sebab jarang dia nak minum susu mcm ms baby :)

Emy Omar berkata...

Ala cat..cantik la bakul tu..nak cuci mata jugak la

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.