Rabu, 22 Disember 2010

Yo wey...yo wey..

Sebenarnye empat lima hari kebelakangan ini, E-ein suka nyanyi Iya woh..iya woh..yo wey..iya llah..yo wey...ulang-ulang..time mandi pun dia nyanyi tau!

Speech bubble with question marks

Nak tau tak lagu ape dia nyanyi tu?

Ha ni dia lagunye....segih2 kalau kita pasang Youtube nih..



**Iya woh, iya woh...yo wey...maknanye, Insya Allah, InsyaAllah, you'll find your way...:) selalu pasang lagu Maher Zain bila dalam kete, nak-nak masa balik Kelantan, memang sepanjang jalan lah lagu Maher Zain, tak pernah bosan...ade ketenangan di situ :)

**cuba korang cari kat Youtube, Insya Allah versi Turki, Arab dan France.Yang paling best bagi aku, Arab then France...so beautiful..:)


5 ulasan:

mummy_ayu berkata...

wah..e-ein dah pandai nyanyi lagu maher zain dah...comel je dgr kids nanyi lagi versi diaorang kan?
mcm2 bunyi kuar..he he he..

ibuayahdamia berkata...

haha..ayyunie pulak lagu..la nta...la nta...maksudnya bila cinta...(lagenda budak setan)...hiks..

firahadifa berkata...

farrihin yg pelat lak suka lagu 'mina mina ek ek.. aka aka ek ek time tu eka' means

samina mina e e ,waka2 e e this time for afrika

kekeke

Liza berkata...

Hahahaa.. E-ein sama cam Adam. Asik nyanyi lagi Maher Zain tuh. Tp skang dah beralih lagu Twinkle Twinkle Little Star...

Liza akan update percutian bila blk drp Singapore nanti k.

karipapsayur berkata...

kah kah kah!

iya woh! hahahahaha..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.