Jumaat, 7 Januari 2011

Alhamdulillah


Baru je cashout Nuffnang yang kedua on 30th Dec 2010 hari tu.Sekali cek2 Nuffnang, dah ada dah ME dan income baru..:)..harap2 leh cashout yang ketiga dlm masa terdekat, tapi mcm biasalah, aku suke kumpul byk2, lebih RM100 baru aku cashout..:) ..

Maknanye income RM29.96 ni ialah income dari BE bulan doblas dan juga klik2 CPM...ingat ye, jgn suruh org klik kita pastu kita duk berbalas2 klik tau..boleh dikatakan almost 90% of income Nuffnang aku bergantung kepad aBE @ME...:) not bad lah..sebab aku bukan ramai UV pun..paling tinggi average 100 - 150 UV shj sehari :) yang penting update dgn konsisten kot..

12 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

cat, rata2 blogger BE duk running before dis dah jadi ME..mmg seerentak la eh..
kite nye kurang dari 4 hengget dari cat..BE cat sure masyukk ni..ehee

mamasue berkata...

mamasue dok pulun lah bile lah boleh nak merasa BE nih...UV nak smp 100 tu,ntah bile lah blh =(...

Myra Jay berkata...

Thniah ye.. rezeki masuk lepas cashout.. syoknyer.. :)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku baru jer dapat cek ke 4 isnin hari tu :)

Anne berkata...

bestnye boleh cash out. (^^o)

Liza berkata...

Bestnya.

Liza punya nuff tak bergerak langsung dari 3 bln lps. Kecewa.. Fed up dh nak layan...

Rasa dah letak ads kat suggested place... Tp xnaik pung... :(

CatlinaFly berkata...

rose: hihi agaknye serentak Me abis jadi Be tuh..

CatlinaFly berkata...

mamasue: insya allah..sy dulu2 , uv baru 20-30 org je, infact 10 org pon pernah! skrg ni maybe sebab dah lama blogging(2tahun++) ..mamasue kena rajin2 blogwalking, ye?:)...jgn jd mcm sy, kejap rajin kejap tak..hehehe

CatlinaFly berkata...

myra jay: tq..:)

CatlinaFly berkata...

ellismie:tahniah!!!!:)

CatlinaFly berkata...

anne: :) Tq

CatlinaFly berkata...

liza: sy pernah setahun tak gerak2 hihihi...alhamdulillah skrg dah ok sket..selau2lah update survey kat nuffnang dan juga profail kite kat sana..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.