Rabu, 12 Januari 2011

Baby & Me Shopping Style Contest

Baby & Me
Tq Nia sebab anjurkan contest yang sgt menarik ni...sebenarnye dah lama aku perasan contest ni, cuma masa tu rasa mcm tak ada gmbr shopping dgn E-ein...peh tu Nia jemput lak, rasa terharu & last2 jumpe gak lepas belek2 folder2 gmbr yang beribu2 lemon nih!

Nama betul ku: Maizatul Azlina binti Abd Mulok...
Nama anak: Nur Dayana Insyirah binti Zulkeflai
Umur anak:1 tahun 9 bulan
Hubungan :Cap ibu dan anak...hehehe


Tips shopping bersama anak?

Semua yang kat bawah ni memang aku buat ..;)

1.Berbabywear so takdelah anak meronta2 sgt...ada pelbagai pilihan babywearing termasuklah ring sling.mei tai, Soft structured carrier, wraps etc...

2.Since E-ein berumur 1 tahun 6 bulan dah ke atas, aku dah terasa mcm lenguh lak bahu pakai ringsling ni lama2..so...pilihan kedua...


Masukkan dlm troli supermarket

3.Biasanye budak2 tecit ni kan (termasuk abah dia hahahahaha)tak tahan lama kan tunggu kite shopping.Kalau kejap,E-ein ok lagi..kalau agak2 lama sikit cam ramai org beratur kat cashier tu, E-ein akan mula meringsa sebab bosan....so.....biasanye hubby akan bw E-ein main mendalah kat bawah ni....teehehehe...(treat sekali sekala tak apa kan?)


Bila E-ein dah siap main mendalah ni, aku pun dah siap membayar di kaunter cashier dan bolehlah balik....
mama gembira, abah rasa lega dan anak rasa puas hati!

happy shopping,done!

Baby & Me Shopping Style Contest

dianjurkan oleh
Dengan hadiah-hadiah menarik daripada
Photobucket
Photobucket
Terima kasih kepada Nia & para sponsors!

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.