Sabtu, 12 Februari 2011

Buat Qistina si bidadari comel: Charity Fund Raising for Qistina Balqis

Sticky mode post

Baca pasal baby Qistina di BabyIbu dan juga blog Suriyati.Tak boleh tgk semua gambar2 dpaparkan samada di blog atau FB..aku sebak..aku bygkan kalau E-ein atau adik2 dia(akan dtg) lah sakit dan perlukan bantuan..adakah ada org nak bantu?Rasanya tak luak duit kita if dapat menderma sedikit....makin murah rezeki kalau kita menderma, lebih2 lagi utk anak kecil ini.Allahuakhbar...korang bacalah, aku tak leh nak taip lagi, air mata nak berlinang ni........Allahuakhbar...semoga Allah melindungi anak kecil ini....semoga mama nya dapat mendengar suaranya, melihat dia berjalan, berlari dan membesar dgn sihat..amin...

FB page(support group) for Qistina Charity Fund Raising dan FB Qistina Balqis (klik )

Qistina Balqis Maisarah sekarang berada di HUKM. Ini pula maklumat dari catatan Ibunya.

SUDAH HAMPIR 3 BULAN USIANYA..BALQIS HANYA MEMBESAR DI HOSPITAL.. Dilahirkan pada 16/10/10...pukul 4.30 ptg...di hospital seri manjung, manjung perak.. masalah kesihatan : jantung berlubang, cleft lips, masalah paru2 sama2 kita doakan utk baby balqis semoga cepat sembuh dan sentiasa sihat..amin..sayang mama kena kuat macam mama jugak key..luv u sayang..

Diharap kita semua boleh mengambil bahagian dalam usaha membantu keluarga ini. Sampaikan sumbangan ikhlas anda (tak boleh banyak sedikit pun jadila) kepada

AKAUN MAYBANK : 114160850396
NAMA : SITI MAISALMAH BINTI MOHD KAMIL(Ibu kepada Baby Qistina Balqis)
H/P : 017-3476764

Kepada yang tak mampu membantu dari segi wang ringgit, kita usahakan cara lain. Diharap anda sudi join Charity Fund Raising for Qistina Balqis Maisara dan sebarkanlah melalui FB atau blog.

13 ulasan:

hana berkata...

kesiannya na tgk bb nih... didoakan mudah2an cepat sembuh.... moga tabah keluarganya...

suffer8zine berkata...

sesuatu akan diusahakan, insyallah

Terkini : Cara Mengesan Lelaki Itu Teruna Atau Tidak

CatlinaFly berkata...

ye kak hana..bygkan sejak lahir duk kat hospital..e-ein masuk wad jaundice sehari pun sy dah tak keruan..tabahnya mama dia..semoga mereka tabah dan kuat semangat demi qistina..

CatlinaFly berkata...

suffer8zine: itulah..akak pun nak plan something ni tapi maybe tunggu februari dulu..sebab bulan Jan dah nak abis..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

semoga Allah permudahkan segalanya..takut terjadi kat anak2 kita sendiri..camnela nak hadapi ek..
moga mama dia tabah..

CatlinaFly berkata...

amin..kita sama2 doakan

indahhouse berkata...

Salam kak catlina,
Moga anak itu cepat sembuh. Moga ibubapanya tabah. Ujian Allah untuk orang yg terpilih. Amin ya Rabb

mariaariffbaby.com berkata...

kesiannya dia..
her age lebih kurang macam my danish..
harap sangat she strong..

i'allah..kita akan update and blog about her

Lagenda berkata...

simpati pada nasibnya dan mendoakan ager dia akan kuat!

Mak dah cuba bantu dgn memanjangkan entry ni. Harap2 ianya dpt membantu qistina

Tq jugak kpd cat kerana share info ni

CatlinaFly berkata...

indah :amin...insya allah semoga dipermudahkan

CatlinaFly berkata...

maria: tq ..mari sebar2kan agar beban keluarga qistina dpt diringankan sedikit

CatlinaFly berkata...

lagenda@ mak: sama2...benda yang baik kita sampai2kan..

Liza berkata...

Samalah Liza pun.. kena update walau tadak cerita. kekeke..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.