Rabu, 19 Januari 2011

Calling preggie mommies!

Anda pregnant?
Nak amik gambar free tak?

Gambar2 mcm ni?
(gambar2 contoh dari laman2 web photographer luar negara)


Berminat?

(syarat2:must be pregnant @ 5-8 months pada Mei 2011)

We can make ur dream come true!!!!

Kalau nak...jom join sini!

atau klik je banting di bawah...:)

13 ulasan:

eT berkata...

alahai..skang dah masuk 7 bulan..xder can la...ngeee

chugie berkata...

bestnye.. tp sy x de can lah! dh 8 bulan ++

Hanz berkata...

salam Cat..kalu Mei, me rasa me around 8months, takleh join ker?

CatlinaFly berkata...

et: tulah pasal..kami cuma free mei ni..:) kalau perlu travel pun, lagipun tu time cuti sekolah ,so senang sikit..;)

CatlinaFly berkata...

chugie: hihi bulan mei baby chugie dah umo 3 bulan dah..hihi

CatlinaFly berkata...

hanz: sebenarnye photographer nye tak kisah..

yang penting modelnye tu..takut tak larat..:) i can change the terms if hanz really nak join..:)

Hanz berkata...

Cat, thanks..dah tukar term-nyer..insyaAllah nak join, tak pernah join contest preggie2 nie....

CatlinaFly berkata...

ok hanz...tq sebab bg komen..:) maybe syarat sebelum ni too narrow specification pemenang tu..;)

suffer8zine berkata...

wow pix lawa2

Terkini : Mengurangkan Kadar Kolesterol Dalam Dara?

karipapsayur berkata...

Alaa... nak mengandung jugakkk!

Suhana Shahril berkata...

Sweetnya gmbr. Tringinnya nak join,tp jauhlah plak :p..ana mgkn dah x larat travel time ni..huhu..

CatlinaFly berkata...

qas: hihi kena cari hubby dulu lah pulak....no worry akan datang buat kategori anak2 ke hihi

CatlinaFly berkata...

suhana: aana di mana?boleh kami nak ke sana cuma travel expenses pememang kena cover if perlu kami ke sana...sesi photography tu free...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.