Khamis, 27 Januari 2011

Churp churp!jom menang RM40,000.00 dengan Milo Fuze Jam Pack!!!!


Baru nak berjinak2 dgn churp churp ni..so far dah dapat 7 kempen tapi baru iklan kan kat twitter je...yang mana tak ramai add twitter aku tuh muahahahaha kesian i!

So, maybe dah ramai yang tahu, melalui Nuffnang, Twitter atau Facebook yang Milo is giving away RM40,000 thru a game!Yes, a game!Mudah je kan..hepi2 main game then leh menang hadiah lagi!!....

Muahaha tobat sy sgt sucks(read: teruk, jgn fikir lain aaaaa...) at advertorials!Tapi suke gak nak buat review....kalau nak tau, aku sejak kecik minum Milo okeh!Ingat tak tagline Milo dulu2 ,"Minum milo anda jadi sihat dan kuat!" (hahaha sorry tulisan hijau merah sebab tu kan kaler trademark Milo!)....cuba korang tgk iklan Milo dulu2...


kiranya sejak aku umur 3 tahun dah start minum.Selalu ckp kat mama, nak Milo mcm air kotak!Means, Milo mesti lebeyyyy tau!Sampai ke besar panjang dari kanak2, ke alam sekolah, ke alam U, ke alam pekerjaan, alam nikah kawen, sampai la ni alam jadi mak orang, aku masih suka minum Milo with extra MILO in it!Confirm tak sampai seminggu dah kena gi beli lagik!!
Dan....jom tgk iklan MILO yang sekarang...besh2..mula2 tgk aku ingatkan iklan vitamin ke apa...rupanya iklan MILO!

Hadiah2 dia leh tgk kat sini okeh: The prizes.Apa2 pun, ni first time try buat iklan utk churp2 ni...harap2 berjaya lah hendaknye amin!!

Jom klik sini:MiloFuze Jam Pack

3 ulasan:

nba-Nur berkata...

Milo memang jadi minuman sejak kecil. Paling suka kalau minum Milo tabur, memang sedap... :)

suffer8zine berkata...

tapi kalau minum bnyk2 boleh sembelit, heheh, okess jom join

Terkini : Cara Mengesan Lelaki Itu Teruna Atau Tidak

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

my nuha kalo nampak paket milo ajer dah cam tu milo :p tapi air kosong paling digemarinya.selamat berchurp2..me baru 20 hengget ajer :p

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.