Khamis, 13 Januari 2011

Contest Into The Mirror



Banner Contest Into The Mirror

Anjuran Cik Hifaz.Tq sebab bg akak join.Memula dah rasa frust tak dpt join sebab ingatkan kena gmbr diri sendiri je.Rupenye gmbr anak pun boleh..hehehe ape lagi kan....


Perihal gmbr:
Masa ni menginap di Grand Continental Kuantan dlm cuti raya tahun lepas, berehat semalaman sebelum meneruskan journey dari Johor ke kampung ku di Kelate.Kebetulan E-ein(my dotter) tgh main cak2 kat cermin so, tak lepaskan peluang terus capai kamera ambil gmbr dia dgn cermin ni....

Dan aku nak tag...

1.Rose
2.Afidaharif
3.Siti Mommymia

TQ Hifaz for such wonderful contest!Oh ya..dateline nye lagi 2 hari je!Hingga 15 Jan 2011.

8 ulasan:

Wansteddy Tales berkata...

comel je gigi e'en... gigi my doter spesis gigit tembus kulit huhu... ajar berus gigi nk buat sendiri haih..

CatlinaFly berkata...

alah wan..same je dgn budak ni..bi dah dua tiga hari tak gosok gigi gara2 tertinggal ubat gigi dia kat kg...yang jenis kalau telan takpe tu huhu....

kalau bg berus gigi, dia gigit je pastu gelak2...sabo jela...

Liza berkata...

Yerke? Nak join jugak lah...Good luck E-ein..

CuppyCakeMommy berkata...

thnks lina..seb baik sempat join lagi..ekeke..good luck

CatlinaFly berkata...

liza: ha..jomlah join!

CatlinaFly berkata...

siti good luck! cantik gmbr tu..sweet!:)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

comey je e-ein good luck k

CatlinaFly berkata...

anje: tq anje...amin..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.