Khamis, 6 Januari 2011

Jangannnnnnnnn!!


Ui cik adik, tengok apa tu?Lawa rambut, tapi nape mcm senget sikit?hihihi(kalau pernah baca entry dulu2, aku memang tak reti nak ikat rambut budak@!- tgh belajar lah ni...)


Tgk lah muke concentrate nih!

Tgk video apa ye?(Gambar sehari sebelumnye...)

video



"
"
"
"
"
"
"
"

"

"

Oh Maher Zain!Keranamu aku diketepikan anak sendiri!Sob Sob! :P

13 ulasan:

nurulazham berkata...

ehehehe...
budak2 zaman sekarang...
sejak baby lagi dah kenal apa itu internet! kita dulu2, kalau dah mengenal mesin taip tu, dah kira moden sangat dah!hahahaa~

Gieyana berkata...

hihihi..cute jer tocang E-in..budak2 zaman skrg mmg peka ngan teknology kan!..Nureen ku suka layan U-tube!adeeiii!

mummy_ayu berkata...

suka tgk girl2 tocang dua..tomei jer...
bebudak sekarang..bukan main lagi nak main laptop, bukan yg mainan punye..nak yg betul...canggih tul..

Izan Ishak berkata...

cat, e-ein tgk tu khusyuk je. dia tak ikut nyanyi sama ke?

afnan pun suka kalau nmpak kat tv. siap goyang2 kepala lagi~

CatlinaFly berkata...

nurul:betul betul betul..skrg tak minat tgk upin ipin kat tv...minat maher zain lagi tuh!

CatlinaFly berkata...

gie: itu ler pasa..kalau diorg dah besya sikit, kena tapis nih..maklum la youtube mcm2 adaaaaa

CatlinaFly berkata...

ayu: haa..ada yg mainan..tapi kalau nmpk laptop dia terkam yg ni dulu!

CatlinaFly berkata...

izan: hehehe dgn nyanyilah tu ...yo wey yo wey( you'll find your way..)

kucingorengemok berkata...

mulia lagi diketepikan demi maher zain, daripada diketepikan demi kartun upin ipin...! hehehe ;)

CatlinaFly berkata...

si kucin: hehehehe iyelah..dari dia tgk lady gaga ke wonder girls ke idak?

Ain berkata...

akak pun failed kalau bab tocang dua...

pernah buat n3 pasal tu dulu2...

peminat maher zain rupanya e-ein ni, boleh la geng ngan kak sarah....

adianiez AIDA berkata...

cat, kita sama. aida cukup tak reti ikat rambut dua gitu. mesti tak semetri!

CatlinaFly berkata...

kak ain & aida: hihi samelah kite!ikat rambut sndiri pun biasa2 je tocang satu, inikan pla nak ikat tocang dua kat anak huhuhu

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.