Isnin, 3 Januari 2011

Kesian E-ein...

Pagi tadi mcm biasa hantar ke rumah pengasuh, tapi pengasuh kan dah keje lain, so ganti anak dia yg sulung tu jaga(Along).Melaka2 masa nak masuk umah tadi.Sampai aku ajak E-ein round2 dlm kete dulu, balik umah kejap, amik permainan,CD upin ipin dan teddy bear, semata2 nak pujuk dia.Haih buat mamam risau jek...maklumlah "mak"(panggilan utk pengasuh), tak ada....dia memang manja dgn pengasuh.Kul 10 pagi ni aku nak jenguk lagi....

Ingat nak suruh Cg Fly ambil E-ein awal lah tiap2 hari mulai hari ni.Sebab Cg Fly dah ada kat umah kul 2 ptg, kalau nak rehat, rehat sejam pastu kul 3 leh la ambil E-ein...kesian E-ein tak jumpa mak..

Ke aku yang risau lebih2 ni?

4 ulasan:

mummy_ayu berkata...

kalu ayu pun, of coz risau..harap2 nye semua ok..and harap2 e-ein leh ngam ngan akak tu..nanti update lagi yer..

Ain berkata...

hopefully e-ein ok dan boleh terima along yang jaga dia...

of course risau, tambah pulak kesihatan along tak berapa baik...

mudah-mudahan semuanya berjalan lancar...

CatlinaFly berkata...

ayu: tq for ur concern..huhu memang rasa luluh hati tgk dia nagis..

CatlinaFly berkata...

kak ain: tq kak ain...amin...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.