Sabtu, 15 Januari 2011

Mahu berhenti blogging...

Buat seketika..sibuk sgt ni huhu...bukan selama2nye tau...

Okeh, buat sementara ni, E-ein gantikan tempat mama dulu hokeh????

oooouuu?Ganti mama jap?heheh bole2...tgk, watermark pun dah tukar nama hikhik

okeh2..jap2 nak cari bahan2 utk menulis blog..emm..eeaa...uuu..

hehehehe tapi baik layan video kartun ni lagi best kot...

ni ler laptop E-ein, rembat aunty dia punye, tapi kejap2 je dia main,
sebab dia suke laptop real lagi...

9 ulasan:

*∽ IZAN ∽* berkata...

suspen jekk..! wahh e'ein pun dah ade bakat ganti mamanya.. habis la mamanyaaa. sok sok e'ein tukar password mama sendiri tak leh login dah ha ha

Liza berkata...

kusyuk e-ein tgh buat entri tuh...

Gieyana berkata...

suspend jer..x per, take ur time...nnt x terkejar lak!...:D

Mummy Ranger berkata...

wah ada gaya e-ein tuh...siap ada 2 laptop ek..kihkihkih

CatlinaFly berkata...

izan: heheehe saje je wat tajuk gempak..(tapi bukan gempak mana pun kan kan?)

CatlinaFly berkata...

liza: ha ah memang budak ni berangan je lebih kih kih..

CatlinaFly berkata...

gie: entah2 jap lagi ada entry baru hihi

CatlinaFly berkata...

mummy ranger: hehehehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

inagtkan betul2 nak pencen tadik, jangan la stop nanti tak leh tau citer pasal e-ein lagik...hu..hu..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.