Rabu, 12 Januari 2011

Main bowling kat Melaka






* Autopublished entry...

Semalam ialah cuti Hari Hol kat Johor.Jgn jeles ye..semalam kami coti....

Dan aku ikut trip ke Melaka (trip Team Bowling opis).Sebenarnye tujuan utama aku ikut, nak amik gmbr kat area Bandar Hilir tu.Tapi main jugak lah bowling, 5 frame.Nak tercabut tgn den!(Sejak pregnantkan E-ein sampai la ni, mana main lagi...dah 3 tahun jugakler tak main bowling)...Walaupun tak menang, merasa gak lah pegang piala sebab aku antara tukang bg hadiah kat pemenang!hehehe

Huhuhu...berat oh bola bowling ni...dah lama tak pegang kan..

Grup aku siap cepat.Org2 lain baru nak masuk frame ke5, kitorg dah siap.Jawabnye pastu duk mengusha game org lain ..

Piala2 utk pemenang..


Ecah..anak my kawan opis...comel & sempat dia bawak lari satu piala pastu tak nak pulangkan !

Lagi pose Ecah & Uncle Donny( Dr Donny ni my colleague & kami dulu satu batch masa belajar kat UPM!)

Sesi penyampaian hadiah..

Cute betul gmbr ni..sebab si Ecah ni keletah dia buat orag tak kering gusi ketawakan dia..

2 ulasan:

Mummy Ranger berkata...

Hi cat, lama x singgah sini...
happy new year!

iNa berkata...

lamenye x p main bowling....
best..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.