Jumaat, 21 Januari 2011

Mana nak beli patch blanket comey...

Pesanan penaja: ini adalah iklan tak berbayar....:)

Aku dapat tahu dari rakan blogger gak tapi lupe dah sape yek...beli dari Kedai ku kecik besar ahakss...:My Little Big Shop ( tokey kedai jgn marah aaaa..)

Cantik2 selimut aka patch blanket ni..dah lama aku cari....yang aku beli ada 2 (beli utk props sebenarnye tapi 1 helai dah dicop dek E-ein buat selimut dia )...

Merah putih bendera Kelantan hahahahaha.. selimut merah putih in action..
Dora the explorer patch blanket(E-ein panggil selimut ni, celimut kakak - dia panggey Dora tu, kakak)

Byk lagi selimut dan mcm2 ada di sini(bugslock, foot patch, comforter..just naming a few..nak tau klik sendiri kat sini keh: MyLittle Big Shop)




Servis MyLittle Bigshop?

Tip top!Ari ni order dan byr (pagi ler)..esok pagi dah sampai!giler cepat!Thanks ye Liza..! :)(promote kaw2 ni nak kena diskaun lagi nih hahahahaha)

1 ulasan:

NurSolehah berkata...

comelllnye yg mickey tu... suke2

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.