Isnin, 31 Januari 2011

Masya Allah..so beautiful ..:)

Akhirnya yang ditunggu2..masa tgk Melodi bulan lepas2, mcm ada dengar wartawan tny Maher Zain bila nak nyanyi lagu Insya Allah dlm BM.NKatanya, akan datang, akan ada lagu ni eversi Bahasa Melayu .Nah, ni dia...cuma, bukan release dari music company yang terbitkan lagu Maher Zain.Belum lagi kot.Kalau ini memang Maher Zain, sedapnye sebutan dia....tak pelat langsung!!!agaknye sebab lidah fasih baca Quran, masuk bahasa apa pun boleh.Setau aku, lagu ni dah ada translate ke bahasa Turki, Arab dan Perancis.Kalau ini bukan Maher Zain, memang terrer lah orang yang leh tiru suara dia nih!..make me got goosebump!berdiri bulu tengku..masya Allah...;)


Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.