Selasa, 25 Januari 2011

Posing posing


Pantang aku ckp nak amik gmbr je, mulalah sengih2 dan buat gaya sekarang..mana tah dia belajar dgn sapa tah!!!!hehehehe....gmbr weekend lepas masa sarapan kat SDS(kantoi mama tak masak hahahaha)

Ni namanye pose eksyen

close up sikit
ni pos manja
yang ni paling tak boleh belah....siap dia kaku kat bwh kusi ni...pos mengada2 hahahahaha

8 ulasan:

Rozy berkata...

mama pegang camera..eein posingla kann... :)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

pandai betul posing tu :) buleh jadi model cilik..hehehe

Mummy Ranger berkata...

kihkihkih cute jek pose eksyen e-ein tuh...

Sitisifir10 berkata...

Amoih2...takut tgk anak dara posing sakan :P

Saya tag contest http://their-link.blogspot.com/2011/01/misz-h0neyz-1st-c0ntest.html

suffer8zine berkata...

wahhh cumil je :P

Terkini : Fakta Menarik Tentang Perempuan

mummy darwishes berkata...

pandainye anak dara ni posing...yela..dh slalu tgk org2 dok posing...dia pn xpndi tiru mcm2 gaya..good girl la e ein

mummy_ayu berkata...

amboi..pandai nya dia posing2..
so cumels..

cikpuanhady berkata...

hihihi..so cute..pandai posing..

btw, pasal iklan nuff milkadeal tu, 2 hari lepas dia kuar iklan offer arak..milkadeal ni banyak jenis iklan.. yg skang ni dah ok..kuar makanan, restoran, futsal..2 hari lepas je ade iklan jual arak..skang dah takde..

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.