Rabu, 5 Januari 2011

Short update

Belek2 handset, jumpa lak gmbr2 E-ein nih...handset pon leh jadi medium utk gmbr2 kenangan, cuma handset aku ni cap ayam, 2 MP je so blur2 semua gmbr2 nye....itulah..tak delah selalu aku mengangkut DSLR tu kan...berat juge kalau nak dikendong selalu si hitam legap tu hehehehe

1 year 6 months old( September 2010)

1 Year 7 months old( Oktober 2010)



1 Year 9 months old(December 2010)
Eksyen tak nak mama dia suapkan makan kat kenduri kawen kat Kelate...sedap betul makan nasi berlaukkan daging singgang :)

1 Year 9 months old(December 2010)
Otw balik ke Johor dari Kelantan....ZZZZzzz...

1 Year 9 months ++ old(1st jan 2011)

18 Mac 2011 ni, genaplah umur E-ein 2 tahun....:) dah besya anak mama....sob sob..(mulalah nak emo huhu)

6 ulasan:

Ain berkata...

sama dengan akak...

takkan semua tempat kita nak usung kamera gedabak kan....hehe

masa tu la camera henpon main peranan dan jalankan tugas snap menyenap...

janji moment tu dapat kita capture dan simpan untuk kenang-kenangan...

Hidayah berkata...

cepat je kan budak2 ni da besar...ni awal2 tahun lak da nak 2 tahun...Jose bulan 7 br ckp 2 thn tu pun lau tgk..alahai cepatnye da besar..

~~@lyci@~~ berkata...

mmg emo kan bila tgk ank membesar depan mata.. bila tatap dia tido mlm2, tiba2 tacing hehe.. rs berjaya membesarkn ank.. adam genap 2 tahun 18 feb nnt..

CatlinaFly berkata...

kak ain: betull...tapi kalau bersiar2 ke holiday ke atau berkursus kat tempat menarik, konfem kena bwk!

CatlinaFly berkata...

hidayah: ha ah kan...terharu tgk perkembangan diorg..

CatlinaFly berkata...

betul tu @lycia, bila dia dtg peluk2 n mengendeng dgn kite time nak tido tu, syahdu betul hehehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.