Selasa, 18 Januari 2011

Surpriseeee!Follower ke-500 sila munculkan diri yeah!


Ada yang kata, tak heran lah kalau follower ramai, bukan semua follower akan singgah blog kita...tapi ada yang kata, kalau nak follow, ada pulak nak kena sign in bagai, so, it must have means something kan?For me, aku hargai semua yang sudi follow blog aku ni...aku akui aku follow org pun, tak semua juga aku jengah tiap2 hari..lagi2 la tgh sibuk2 ni memang jarang nak blogwalking.....apa2 pun aku hargai sangat sangat sangat!

Kawan2 blogger pernah kata, kalau kita nak bg hadiah utk follower sekian2 , jgn hebahkan dulu sebab nanti org akan follow sebab nak hadiah....jadi, aku dgn murah hati dan hati yang berbunga nya skrg, nak announce....

Pn. Azayani Alim

Anda adalah follower ke-500 blog Catlinaflybaby! :)..

Nanti emelkan nama, alamat dan no phone ke catlina7@yahoo.com ..:)
Ada something special aku mahu hadiahkan untuk Azayani!

TQ kepada semua followers jugak! :) i lap u lah!

Dan jom join New Year Giveaway Part 2 by KGK!

1 ulasan:

karipapsayur berkata...

wah best!! haa, follower ke 1000 mesti dapat hadiah lagi kan?

(kena unfollow dan follow balik bila nak dekat hit 1000 nih!)

hahahahhahah

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.