Isnin, 14 Februari 2011

Debaran No.1:Harian Metro

Opss..tak sempat tunggu tghari aku dah update!Pagi2 dapat sms dari Kak Kusyi Hirdan yang femes ames tu..."nanti beli harian metro hari ni k" katanye..

Dan pas tu dapat lagi sms dari Doc Inahar..kata kak Inahar, dia dah tgk kat paper Metro.Pastu ex-students lak sms"wah dr masuk paper, tahniah!" hehehe...ni yg berbunga2 hati aku nih..ni yang tak sabar nih....since kena tunggu Cg Fly bwk balik paper tghari ni, sebab nak baca kat kantin tadi, org kantin belum beli lagi pagi tadi...so,alau nak baca, jom sudi2 kan ok...Kredit kepada Kak Kusyi Hirdan yang interview aku..:)... hehehehe klik gmbr di bawah...

Kredit to Dr Donny my friend yang jadi photographer bidan terjun..:) Wah Don, gmbr yang ko ambil siap masuk paper tuh! :)

Dan..kita tunggu debaran yang kedua pula ye?Bukan berkaitan dgn Valentine's Day tau..manalah aku sambut Valentine kan..:)..Tungguuuuu..

8 ulasan:

hana berkata...

tahniah na! mmg bangga dengan doktor haiwan sorang nih! semua2 boleh! solute!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

ehhehehe mmg tak sabar nak update la kan cat..
tahniahhhhhhh

Nad @ MamaZakwan berkata...

congrats...kene frame kan ni, hehe

mummy_ayu berkata...

tahniah..masuk paper tu..nak gi cari gak nie.. :-)

CatlinaFly berkata...

kk hana: hehehe tq2..:) ape yg boleh tu kak?keh keh keh..

CatlinaFly berkata...

rose: heheh actually nak update pasal benda yang kedua ni..yang ni segan gak nak kata debaran heh

CatlinaFly berkata...

nad: heheheehe

CatlinaFly berkata...

ayu: tq..:)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.