Jumaat, 18 Februari 2011

E-ein dan beskalnya...

Okeh..akhirnye berjaya gak snap gmbr E-ein dgn beskal nye..Malangnye dia tak naik lak basikal nih...dia bwk jalan jek huhu...pakai handset Sony Ericsson aku yang uzur hehe..

Cerita di sebalik pembelian basikal yang kaler biru ni, kena tak pilih pink?

Last week,aku dgn Cg Fly memang dah berniat nak survey basikal and memang nak beli terus lah.Tapi memula bwk E-ein tgk maina lain dulu, dah pilih, dah byr then baru tgk2 basikal sebab ingatkan nak survey je dulu...

Sekali berlakulah adegan amukan sebab dia nak basikal biru nih...sebab basikal ni ada kepala gajah depan nye..then memang meronta2 lah sebab dia ingatkan kami dah nak balik....huhuhu..terus aku bwk E-ein masuk dlm kereta.Dia sambung menangis teresak2 dlm kete..sedih lah tu...dan aku percuma je kene cekau kat muka hua hua hua........Cg Fly terus mintak amoi kedai amikkan basikal tu , terus byr .Tak sempat pilih2..hadoi...kalau tau camni, mama kuar dgn abah lain kali je gi beli..sudahnye jadilah beskal E-ein berwarna biru, walaupun aku cdg nak beli kaler pink atau merah atau lain2 kalerlah..abis dah tak sempat pilih...camno??

Lagi gmbr E-ein dgn beskal birunye....gmbr fresh dari petang tadi ...pastu susah nak ajak masuk umah...hua hua

5 ulasan:

mummy darwishes berkata...

e ein basikal kita same kaler la...tp darwishes ne biru gelap..xde kpla gajah mcm e ein nye..hehehe...cuma beskal yg menyerupai motor je...bila nk naik e ein??xkn tolak je..bila nk smpi cmni??....=)

suffer8zine berkata...

uikk kenapa x naik basikal tu, mybe belum reti lagi :P

Terkini : Ikan Berkepala Buaya

KedaiGambarKami, Kluang, Johor berkata...

dia lebih suka lari2 kalau dah kat luar qis...

CatlinaFly berkata...

suffer8zine:

E-ein jwb: uncle, kite pandai lah naik beskal cuma masa ni kite lagi suke tolak beskal kalau kat luar..;)

karipapsayur berkata...

haiyyoh nak ooiii!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.